0

Niet alles tegelijk!

Posted by Zonvisje on 6 september 2011 in August and everything after |

Het is half elf s’ avonds. Het is donker buiten en de regen valt met bakken uit de lucht. Bah, morgen 4 uur lang motorrijles. Hoop dat het beter weer is. Donderdag moet ik namelijk op voor mijn motorrijbewijs. ’t Zal ook eens meezitten!

Ik hoop dat het allemaal goed gaat, donderdag. Eigenlijk knijp ik hem nogal. ’t Is niet iets dat me echt makkelijk afgaat, motorrijden. Dat rijden straks, dat zal best goed gaan. Maar het leren dat duurt wat langer. En ik hou er niet zo van dat ze op je vingers kijken, word ik een beetje nerveus van. Zeker als die instructeur een onbeperkt abonnement voor je dooie hoek heeft. Afgelopen les ben ik de instructeur 2 keer kwijtgereden. Zat er een auto tussen ons. Dat reed eigenlijk het lekkerste. Tweede keer deed ik het lekker expres. Hij had namelijk een pestbui.

Ik heb het tegen bijna niemand gezegd dat ik weer met m’n rijbewijs bezig ben. Dit keer wilde ik het in alle rust doen. Maar dat lijkt me niet gegund. Lief is weer weg. Op het werk is er nog steeds van alles gaande. Eigenlijk moet ik het e.e.a. voor Suriname gaan voorbereiden. Maar pap is nog steeds goed ziek.

Ik heb de tijd niet om me daar nu echt mee bezig te houden. Ik heb tegen mezelf gezegd, nog even tot donderdagmiddag, en dan heb ik daar alle ruimte voor. Maar echt lekker voelt het ook niet. Eigenlijk wil ik het tegen mam zeggen, dat ik weer met motorrijden bezig ben, dan snapt ze tenminste waarom ik nu even druk ben. Maar ik wil die twee niet ongerust maken.

Eerder op de avond had ik met een goede vriendin afgesproken. Altijd weer verfrissend om daar de boel mee door te spreken. Zij heeft zo’n positieve kijk op zaken. Inmiddels zie ik het eigenlijk wel weer zitten. Dat motorrijden ging 3 weken terug zo lekker. Ik ga gewoon weer zo rijden. Want ik kan het wel, ik moet het alleen gewoon wel doen! Zal je zien, gaat dat straks natuurlijk in een keer helemaal goed, net als met de bijzondere verrichtingen. Dat ging vlekkeloos. Weer druk gemaakt om niks. Hoop ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2011-2021 Zonvisje All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.